5e_zmc22o

Мария: Нямам планове за трети брак, но кой знае

10 ноември 2017

Фолк певицата Мария разкри подробности около личния си живот и новата си любов. След като напусна риалити формата VIP Brother и се завърна към обичайния си ритъм, Мария посети едно от любимите си кътчета в света – Дубай.

“Това е между другото седемнадесетият път, в който ходя в Дубай. С бащата на Марая много обичахме това място и дори там получих и годежния си пръстен. Така че за мен това е едно уникално място“, спомни си певицата пред телевизия „Планета“.

„Сега погледнах Дубай през съвсем различен поглед, благодарение на моята любов, и трябва да кажа, че много ми хареса.“ Тя разказа дискретно за новия мъж до себе си: „Пожелавам си да сме живи и здрави и все така да е, защото това, което той може да ми даде, вероятно никой друг не може, може и да няма други такива мъже. Все любов ме отвежда в Дубай. Да не взема да се омъжа трети път”, сподели певицата на шега и допълни, че няма такива планове засега, освен ако не я изненадат.

“Но всичко е любов, знам ли? То такава палава история е тоя мой живот…, че смятам като стана на 45, да напиша книга за това. Но като цяло не бих изживяла живота си по друг начин, ако имах възможност и не бих променила нищо“, каза още фолк дивата.

снимка: planeta.tv

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)