gettyimages-157416580-1507646869

Ивана Тръмп нарече Марла Мейпълс “ шоугърла“ и „никоя“

11 октомври 2017

Ивана Тръмп, екс първата дама подреди цяла сапунена драма с книгата си и последните интервюта, които даде. Освен, че с усмивка се определи за Първа дама и с това накара Мелания да съска, сега е ред и на определения към Марла Мейпълс, за която Доналд се жени  след развода си с Ивана.

991-ratio-ivana-trymp

Ивана сподели за Марла:

„Ами, тя флиртуваше. Мисля, че затова успя да го измъкне от мен. По-скоро обвинявам нея за аферата, тъй като Доналд винаги е получавал хиляди визитки в джоба си, при това всяка вечер. „

Запитана за това: Каква е разликата между Марла и Мелания, Ивана недвусмислено заяви:

„Едната от тях е никоя, а другият е Първата дама“.

Ивана и Доналд Тръмп в доброто старо време

Ивана и Доналд Тръмп в доброто старо време

Не е тайна, че между първата съпруга на Доналд Тръмп – Ивана и следващата – Марла Мейпълс има тотална непоносимост. Ивана я нарече още „шоу-гърла“. Доналд все още е женен за Ивана, когато започва връзката си с Марла и това става ако не причина, то поне повод за развода им.

raising-trump-book-cover-1507667829

В същото време Марла мълчи, не се интересува от политика и се е посветила на  хуманитарната криза в Пуерто Рико. Все пак с постовете си в Instagram не спира да напочня, че за нея отговорът на всички проблеми е любовта. За сега тя не отговаря на определенията на Ивана. Дали заради бракоразводното й споразумение с Тръмп или от уважение към бащата на дъщеря й Тифани? Времето ще покаже!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)