banev323479

Маскирани запалиха резиденцията на Баневи в „Бояна“

25 юли 2016

Резиденцията на семейство Евгения и Николай Баневи в столичния квартал „Бояна” е била подпалена тази нощ.

Неизвестни нахлули в имота, залели със запалителна течност мебелите и драснали клечката.Това е станало около 02:00 часа.

Известното семейство не е било в имота си в София, но е трябвало да прекара нощта там, което нападателите вероятно очаквали. От охранителните камери се вижда, че двама маскирани са запалили имота, а щетите били за стотици хиляди, твърдят от фамилията. На основното ниво всичко е изпепелено, с изключение на рояла на Николай Банев, който е изключителен пианист. Това се вижда и от снимките на екипите на 24 часа, Нова и БТВ, които той пусна в къщата си, за да заснемат случилото се.

Image_5670398_407

Това е поредното нападение над имот на Баневи. През ноември 2015 г. офисът на туристическата агенция „Русалка Холидейз“ беше нападнат от мъж, подхвърлил колет с пиратки. Личната им вила във ваканционен комплекс Русалка също горя преди време.

В телефонно интервю за In LIFE TV Николай Банев заяви, че отказва коментар, но предполага кой стои зад всичко това. И че няма да отговори на явното предизвикателство и провокация!

От МВР работят по версия умишлен палеж.

снимка: novini.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)