Матю Пери и чудото на Холивудските хълмове

Матю Пери и чудото на Холивудските хълмове

19 декември 2014

То се нарича The Hopen Place House и се намира не къде, а на върха на най-прочутите в киното хълмове, а именно – Холивуд, Калифорния.

Матю Пери и чудото на Холивудските хълмове

Уникалната по рода си резиденция е дело на архитектите и дизайнерите от компанията Whipple Russell Architects и освен с разкошна визия от екстериор и интериор, разполага и с цял куп смайващи функции за отдих и релаксация.

1416944734_9

Имотът се разпростира на 4000 кв. метра в най-високата част на една от най-скъпите зона в района на Лос Анджелис – Bird Streets, като има 4 спални, 5 бани, спа център с газово и слънчево отопление, частен театър с дизайнерски седалки от кадифе, домашно кино, огромен външен басейн, три камини, включително и една на огромната веранда, голяма тревна площ.

1416944739_15

Дизайнерският екип признава, че се е ръководил в изграждането на „бижуто“ в най-новата тенденция към по-изчистен вид за сметка на повече пространство, в което да преобладава комбинацията от слънчева светлина, вода и скулптурно изкуство.

1416944712_13

Както виждате от снимките, гледката от Hopen Place House е изключителна, особено през нощните часове, когато Холивуд се превръща в приказна светлинна феерия.

1416944681_7

В случай, че вече сте впечатлени (в което не се и съмняваме), то е добре да имате предвид, че за имението претендира не кой да е, а филмовата звезда Матю Пери, който е готов да заплати за него „скромната“ сума от 8,6 милиона долара. Не за друго, а за да има къде да посреща най-скъпите си „Приятели“….

текст: Митко Попов
снимки: Whippe Russell Architects

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)