orig-7

Мафалда Сакскобургготска и Олимпия от Гърция желани лица на Седмицата на модата

22 септември 2018

Мафалда от България и Олимпия от Гърция, и двете дъщери на князе без царства, приковаха всички погледи на Седмицата на модата в Ню Йорк.

orig-8

Техните лица се нареждат сред най-желаните за дефилетата, което потвърждава, че връзката им със света на модата едва сега започва, пише испанският „Ел Паис“, цитиран от „24 часа“.

Красавиците не се страхуват от камерите, имат отворени профили в социалните мрежи и се отличават със стил, характерен за потомките на две толкова знатни семейства. И въпреки това всяка върви по своя път.

И двете са свързани с испанския крал Филип – Олимпия е негова племенница, а Мафалда – дъщеря на един от най-добрите му приятели, Кирил от България, уточнява изданието. 22-годишната гъркиня, първородна дъщеря на принц Павел от Гърция и Мари-Шантал Милер, и внучка на Константин – брат на кралица София, има сериозен ангажимент към модната индустрия и учи в Нюйоркския университет.

24-годишната Мафалда също е пристрастена към модата, макар че нейната слабост си остава музиката и след години работа тази година тя най-сетне ще издаде първия си албум.

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)