IMG_4412-880x751

Мачът Левски – Лудогорец променя движението в София

14 април 2019

Заради футболния двубой между Левски и Лудогорец на националния стадион Васил Левски“ днес се забранява престоят и паркирането в района. С изключение на автомобилите на участниците в мероприятието забраната касае:

- От 8.00 до 22.00 ч. на 14 април при сектор „Г“ на Националния стадион „Васил Левски“.
- От 14.00 до 21.00 ч. същия ден на моста пред стадиона и на ул. „Ген. Гурко“ – между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Васил Левски„.

От 18.00 ч. в неделя до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:

- ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви„;
- бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх„;
- бул. „Драган Цанков“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Пейо К. Яворов„.

Освен футболната среща на националния стадион, още едно спортно събитие налага ограничение на движението в столицата - традиционното велошествие.

Доприключване на мероприятието на 14 април се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на пл. „Народно събрание“. Забранява се също влизането на пътни превозни средства по ул. „Цар Шишман“ между ул. „Аксаков“ и пл. „Народно събрание“.

До приключване на мероприятието се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. „Цар Освободител“ между ул. „Г.С. Раковски“ и бул. „Васил Левски“, само при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция“ при СДВР.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)