"Маша и Мечока" - снимка: Деси Веселинова

„Маша и мечока“ зарадва десетки деца в София

24 април 2017

Десетки български деца се насладиха на премиерата на най-новия хитов детски спектакъл с истински кукли „Маша и мечока – БЪЧВА с МЕД“, който се проведе на 22 април в София. Заради големия интерес, билетите бяха разпродадени за броени дни веднага след пускането им, като това наложи трупата от Русия да представи в столицата две поредни представления едно след друго.

"Маша и Мечока" - снимка: Деси Веселинова

„Маша и Мечока“ – снимка: Деси Веселинова

Специално за малките зрители, съобразено с тях, пиесите бяха с продължителност един час, по време на които те се насладиха на много музика, танци, специални викторини и много незабравими весели емоции.

Публиката имаше възможност отново да види любимите си герои и разбира се: любвеобилната и изтощителна Маша, която бе подготвила поредните си изненади за родната публика и добродушният гигант Миша, обожаващ мед, който похапва с чай, с каша и дори с любимите на всички деца картофки. Миша обича спокойствието, докато палавата Маша вилнеее в къщичката му.

"Маша и Мечока" - снимка: Деси Веселинова

„Маша и Мечока“ – снимка: Деси Веселинова

Руският анимационен сериал „Маша и мечокът“ е преведен на 35 езика и се излъчва в повече от 100 страни по света. За да е по-достъпен за българската публика, той е адаптиран и с дублаж на български език.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)