The Duke and Duchess of Sussex Visit South Africa

Меган Маркъл в Лондон без сина си Арчи, кралицата е разстроена

02 март 2020

Миналата седмица 35-годишният принц Хари се завърна във Великобритания от Канада, за да вземе участие в последните му официални събития като член на кралското семейство. Още тази седмица неговата 38-годишна съпруга Меган Маркъл ще се присъедини към херцога на Съсекс – през следващите дни те планират да присъстват на редица важни събития, първото от които ще се състои този четвъртък, 5 март.
Меган Маркл с сыном Арчи
Първоначално се планираше, че Меган Маркъл ще лети за Англия с десетмесечния си син Арчи: бебето отлетя с родителите си в Канада малко преди Коледа и оттогава никога не се е завърнало в родината си. Оказа се обаче, че херцогинята на Съсекс реши да не вземе сина си със себе си в това пътуване. По време на отсъствието Меган ще остави Арчи във Ванкувър при бавачките.
Меган Маркл и принц Гарри
Според слуховете, членовете на британското кралско семейство вече са изразили недоволството си от тази ситуация. На първо място, защото ще трябва да се осигури засилена охрана на територията на две държави – Великобритания и Канада. Освен това, докато Меган и Хари са все още висши членове на кралското семейство, британските данъкоплатци плащат за сигурността им от собствените си джобове. Според средните оценки на The Sun, мерките за сигурност в Канада ще струват най-малко 50 хиляди паунда.
Е, в допълнение, решението на Меган да не взема сина си със себе си много разстроило кралица Елизабет, която не е виждала  правнука си от около четири месеца.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)