Мегън Трейнър обяви нов албум – Treat Myself

06 декември 2019

Nосителката на GRAMMY Мегън Трейнър обяви 31 януари 2020 г. за премиерна дата на дългоочаквания й трети албум – „Treat Myself“. За да отпразнува важната новина певицата триумфално се завърна в шоуто на Ellen DeGeneres (The Ellen DeGeneres Show), за да изпълни за първи път в телевизионния ефир сингъла „Wave“, с участието на Mike Sabath.

мегън трейнър - meghan trainor      nor

По време на предаването тя лично обяви релийз датата на албума с думите: „Толкова се вълнувам да споделя с вас премиерната дата на предстоящия ми албум „Treat Myself“ при Ellen днес! Никога досега не съм работила толкова много по албум и не съм била така горда с музиката си, нямам търпение всички вие да я чуете! Приготвила съм и доста вълнуващи колаборации, за които ще разберете съвсем скоро… на 31 януари! Този път наистина!“

Парчето „Wavе” подобаващо представи „Treat Myself“ с пленително музикално видео. В минималистичния арт клип, Мегън изгрява с огнени движения сред тълпа от танцьори, а медиите описват музикалния проект като „електро-поп съвършенство“ (сп. Idolator), “което мощно отнася публиката“ (сп. Billboard).

мегън трейнър - meghan trainor      nor

В подкрепа на предстоящия албум тя пусна нова песен, озаглавена „Workin’ On It”, с участието на Lennon Stella и Sasha Sloan. Обединявайки три от най-впечатляващите гласове на съвременната популярна музика за първи път, колаборацията се нарежда сред блокбъстърите. Lennon и Sasha създават динамична хармония, докато Meghan заема центъра на сцената с непоколебимо изпълнение.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)