big_9112_big

Между два свята – на гордостта и на срама

09 декември 2016

Честито, българи! Днес се навършват 107 години от рождението на Никола Вапцаров! Но това не е важно! Важното е, че днес Гери-Никол пусна своя чисто нов сингъл, в който изказва своето желание – надървени мъжаги да я барат по „дупарата“. Не знам каква е тази дума, но предполагам значението и!

Този път ми дойде всичко това шоково!

Докато Вапцаров пише последното си стихотворение „Борба“, в което е излята мъката на цялото му съществуване, най-нагло Гери-Никол излиза по прашки и си тресе голия задник в екраните на българските деца и не само! Докато някои свеждат глава и си спомнят за Големият Вапцаров, други напълниха Фейсбук с постове на вече изгрялата 18-годишна „звезда“.

Днес ще кажа няколко думи! Няма да ме трогнете, ако ме оплюете! Не ми пука! Ще ви кажа, че ме е срам! Ще го кажа и ще го изкрещя с все сили! Знам, че ще ме упрекнете и анатемосате. Не ми пука, слушайте си Гери-Никол и дерзайте! Не знам накъде отива този свят, но България тъне дълбоко в батака на своето пошло и долно изкуство и в своята смрадлива мизерия!

Тази песен на Гери-Никол е още един достигнат връх на лиготия, порнография и пошлост в българското изкуство. Когато родният ти баща финансира и стимулира, това да си пъчиш задните части пред хилядната публика това говори само едно… И ти, и баща ти сте пълни мизерници и тъпото ШОУ, което те направи известна също е идиотско! Всички сте идиоти!

Да й е честито на Гери-Никол новото парче, да им е честито и на децата на България, които денонощно я слушат!

Честито и на Вас мили родители, учители и възпитатели! Вие не сте много виновни, но вие ще страдате! Ако се чудите защо 13-годишно момиче е полово активно не се чудете! Това е защото и Гери-Никол го прави, нищо че не знае защо точно й е да го прави?

Пожелавам ви да бъдете живи и здрави и модерни! Бъдете модерни в изкуството, в живота! Слушайте Гери-Никол и дерзайте!

текст: Веляна Димова

Публикацията е написана на 7 декември – датата на която е роден поетът (бел. ред.)

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)