Trumps

Мелания Тръмп в Ralph Lauren на церемонията по инагурация във Вашингтон

20 януари 2017

С рокля на Ralph Lauren в бледо бебешко синьо бе първата дама Мелания Тръмп  и изключително много напомняше на Джаки Кенеди, коментира „Ройтерс“.

Trump Inauguration, Washington, USA - 20 Jan 2017

Духът на 60-те години се излъчваше и от обувките на висок ток на Мелания, небрежния кок и високата яка. Изданието Womens Wear Daily бе едно от първите, което направи сравнение с Кенеди – жената, смятана за една от модните икони на 60-те години на ХХ век.
В социалните мрежи се появиха и снимки на съпругата на Джон Кенеди от встъпването му в длъжност през 1961г., където тя е с подобен син костюм.

vestido-melania-posesion

Donald Trump Is Sworn In As 45th President Of The United States

Pres. Kennedy (R) w. First Lady Jackie (L) (in fur
Много бяха спекулациите за това кой ще облече Мелания Тръмп за големия ден на съпруга ѝ, след като водещи дизайнери като Том Форд, Марк Джейкъбс и други публично отказаха да се заемат със задачата, защото не одобряват Доналд Тръмп.

„Ралф Лорен“ се е превърнал в символ на американския стил – основно заради популярните през 70-те години ризи Polo, небрежно-елегантният стил и късите панталони. Лорен е смятан за един от най-влиятелните дизайнери на ХХ век.

Той облече Хилъри Клинтън за полагането на клетва от съпруга ѝ Бил Клинтън през 1993г. и поддържа през годините нейния стил. И вчера Хилъри бе заложила  на Ralph Lauren.

bf0d8d0e954ff2e4a6ed099a68fce7a0

Дъщерята Иванка Тръмп бе в бял костюм на Oscar de la Renta.

a812de2900d783db8eccd1a262f32d3e

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)