Republican Candidates Debate In New Hampshire Days Before State's Primary

Мелания Тръмп направи обръщение за коронавируса: „Няма да живеем така завинаги!“

19 март 2020

Коронавирусът промени генерално социалния живот на много страни. Политиците и други известни хора един след друг отправят обръщения към гражданите. Днес 49-годишната Мелания Тръмп направи изявление за разпространението на вируса COVID-19.
Мелания Трамп
Първата дама на САЩ записа видео съобщение до нацията в деня, след като Белият дом обяви кампания за осведомяване за пандемията в партньорство с няколко основни медии.

„Днес искам да поговоря с вас за коронавирус и какво означава това за вас и вашето семейство. Трябва да приемем промените сега, но това не означава, че ще живеем вечно така. Децата ни ще се върнат в училище, хората ще се върнат на работа, ще се съберем отново на концерти и спортни събития,
- каза съпругата на президента Доналд Тръмп.

Администрацията на Доналд Тръмп съобщи, че първата дама на САЩ, заедно с специалиста по инфекциозни болести Антъни Фочи, както и други специалисти, ще участват в информационна кампания за коронавирус.

„Призовавам ви да поддържате връзка с близки чрез видео чат, телефонни разговори, социални мрежи и други технологии. Бъдете в безопасност. Помнете, че сме заедно, дори когато сме на разстояние,
- добави Мелания Тръмп в своето обръщение.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)