Ds714XmWoAAljkH

​Мелания Тръмп представи коледната украса на Белия дом

01 декември 2018

В Белия дом официално започна коледният сезон. Откри го първата дама на САЩ Мелания Тръмп с разходка, в която представи празничната украса. Тазгодишният лайтмотив е обявен като „Съкровищата на Америка“, в чест на уникалното наследство на страната. В украсата присъства орнамент с мотото на кампанията на Мелания Тръмп в полза на децата, наречена „Бъди най-добър“.

Ds714XiWsAEsJzG

Самата госпожа Тръмп е участвала в проекта, включващ и дърво, украсено от семейства, изгубили близки във войната в Ирак. В украсата са включени типични дръвчета и типични пейзажи от градовете Ню Йорк, Сейнт Луис, Чикаго и Сан Франциско.

Ds714XlWwAAzPgo

Бяха показани също традиционната къща от джинджифилов хляб и коледната елха на Белия дом, която е висока 5,5 м. Госпожа Тръмп пусна видео в Туитър, в което е заснета как преминава през тазгодишната празнична коледна украса.

Ds714XlXQAAT6pP

Веднага в социалните мрежи заваляха и коментари относно коледната украса на Белия дом. Потребителите не харесаха червените елхи на Мелания Тръмп. Някои от критиците ги определиха като „кървави“ елхи. Други пък видяха политически акцент – неслучайно елхите били в червено – цветът на Русия. По този начин Доналд Тръмп показал подкрепата си към Русия.

По материали на Bnt.bg, Dariknews.bg
Снимки: Twitter.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)