20172110-melania-post

Мелания Тръмп дари на Националния музей на американската история роклята си от инагурацията

23 октомври 2017

 В петък, 20 октомври във Вашингтон, се състоя тържествена церемония, на която съпругата на президента на САЩ бе в центъра на вниманието. Националният музей на американската история попълни собствената си колекция от рокли на първи дами: 47-годишната Мелания Тръмп подари на музея си тоалета, с който се появи на бала в чест на встъпването в длъжност на съпруга си.

Както знаете, скицата на роклята във ванилов цвят с тънък червен колан е създадена от дизайнера Ерве Пиер в сътрудничество с Мелания. В петък, съпругата на Доналд Тръмп представи модния дизайнер и разказа за тяхната съвместна работа по тоалета:

Преди спечелване на изборите, съпругът ми не се е изявявал като политик, така че след като резултатите от гласуването бяха обявени, ние всички бяхме много заети с подготовката на новата администрация и промените, пред които бе изправено семейството … Бедният Ерве нямаше много време, за да направи роклята.

Мелания Тръмп добави, че никога не е работила с Пиер преди церемонията по встъпване в длъжност на президента, но е знаела за неговата звездна репутация и факта че е „истински художник и професионалист“. За първата дама е било от съществено значение да работи с някой, който би направил нещо повече от проекта на една рокля – тя е имала нужда от партньор и пълноценно сътрудничество.

Melania Trump Presents Her Inaugural Gown To Smithsonian Museum

Melania Trump Presents Her Inaugural Gown To Smithsonian Museum

Melania Trump Presents Her Inaugural Gown To Smithsonian Museum

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)