President Trump And First Lady Melania Plant Tree For Earth Day And Arbor Day On South Lawn Of White House

Мелания Тръмп след дълго отсъствие от публичното пространство се появи и засади дърво до Белия дом

23 април 2020

Поради пандемията от коронавирус, 49-годишната Мелания Тръмп не се появяваше публично от дълго време – по очевидни причини тя отмени всички официални събития. Въпреки това,  вчера първата дама на Съединените щати, заедно със 73-годишния си съпруг Доналд Тръмп отпразнува Международния ден на Земята, който тази година се чества за 50-ти път. В чест на празника, президентът на САЩ и съпругата му посадиха клен на южната поляна близо до Белия дом.

Мелания и Дональд Трамп

„Това дърво представлява ангажираността на нашата страна към опазването на природата и възхищението ни от нейното великолепие“,
казаха те.

Мелания и Дональд Трамп
Мелания Тръмп се появи в маслинено наметало от Виктория Бекъм и обувки от Маноло Бланик. Заслужава да се отбележи, че преди две години тя също засади дърво в близост до Белия дом в облекло, което не беше съвсем подходящо за това, и получи доста подигравки в нета.
Карен Пенс, Мелания и Дональд Трамп и Дональд Пенс
Вярно е, че сега екипът на Мелания отстъпи далеч на заден план – двойката беше критикувана, че не спазва правилата за социална дистанция и други препоръки за неразпространение на вируса.  Заедно с тях вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс и съпругата му Карън също присъстваха на церемонията по засаждането на дърветата. Те бяха не само в непосредствена близост до президента и съпругата му, но държаха заедно лопатата и не носеха ръкавици.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)