„Мери Попинз се завръща” с първи официален трейлър

18 септември 2018

Магията пристига точно, когато трябва – по Коледа. Излезе първият официален трейлър на филма „Мери Попинз се завръща” („Mary Poppins Returns”). Той разкрива много повече за историята, която беше само загатната в предходния.

Новият филм за Мери Попинз се появява малко повече от половин век след излъчването на оригиналната история през 1964 г. Действието се развива като негово продължение след около 20-на години, когато познатите деца са вече пораснали и имат свои. Мери Попинз се завръща, за да върне радостта и чудото в живота им.

Кадър от филма/IMDb

Кадър от филма/IMDb

Главната роля е поверена на обаятелната Емили Блънт. Режисьор е Роб Маршъл. Сценарият е на Дейвид Магий, а сред актьорите са още Мерил Стрийп, Колин Фърт, Дик Ван Дайк, Емили Мортимър, Анджела Лансбъри, Бен Уишоу, Лин-Мануел Миранда, Джули Уотърс и др.

По всичко личи, че новата приказна история на „Дисни“ се очаква с голям интерес. За по-малко от 24 часа, трейлърът на филма е гледан повече от 2 700 000 пъти във видеонала YouTube.

Плакат на филма/IMDb

Плакат на филма/IMDb

Датата за премиерата в България е променена на 21 декември тази година. В много страни „Мери Попинз се завръща” ще бъде гледан още на 19 декември.

Вижте още: Мери Попинз се завръща (трейлър)

текст: Силвия Аризанова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)