CSKAgol

Местят финала за купата на България на 24 май

26 април 2016

Професионалната лига направи предложение финалът за купата на България да бъде преместен на 24 май. Това е последният почивен от 4-дневната ваканция за празника на писмеността. Така запалянковците ще могат да се приберат за мача, а да дойдат и доста повече хора от провинцията. По програма двубоят ЦСКА – Монтана трябва да се играе ден по-късно или в първия работен ден след празниците.

В момента се преговаря началният час на двубоя да бъде изтеглен за следобед, за да може да се охранява мачът по-лесно, а също така и да могат хората да се приберат по домовете си. Много е вероятно той да започне в 16 часа.

Така столичани, които са били по родните си места за 24 май, ще могат да тръгнат сутринта и да се приберат за мача. Хората от провинцията пък ще имат време и по светло да си тръгнат за дома.

Всичко трябва да стане ясно до няколко дни, но идеята е възприета добре от всички, включително и феновете на двата отбора. В Монтана вече върви организация на хората, които искат да посетят двубоя, който е исторически. За първи път отбор от трета дивизия в лицето на ЦСКА играе за трофея, а Монтана никога не е стигал до тази фаза.

Най-скъпите билети ще са по 25 лева, което е най-евтината цена в Европа през този сезон. Има няколко варианта, които в момента се обсъждат. От ЦСКА са поискали те да продават тези за сектор “Г”, които вероятно ще са 8 или 10 лева. /“24 часа“

снимка: ruse-news.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)