Мечти с марка Valentino

12 юли 2014

Продължаваме да ви представяме ревютата на големите модни къщи, дефилирали тази седмица в Париж. Колекция висша мода показаха дизайнерите Мария Грация Киури и Пиер Паоло Пиколо, представляващи популярната къща Valentino.

20140709-val-2

Видяхме барок и минимализъм  - една неочаквано добра комбинация, която изведе марката Valentino до поредния успех. Творческото дуо демонстрира пред феноветe на бранда и лоялните си клиенти рафинирани и елегантни силуети, издържани в традиционния стил на Neo-Baroque художниците.

20140709-val-13

Дизайнерите са изключително чувствителни по отношение на детайла: само погледнете мястото, където се състоя шоуто. Дъбовият подуим бе обграден целият с буйна растителност от листа, клони и цветя. Модата бе в пълен синхрон с природата по време на дефилето. Златни и сребърни листа и клони имаше и по красивите рокли на сякаш слизащи от Олимп гръцки богини.

20140709-val-30

Разнообразието от материи и платове в колекцията бе невероятно. Прозрачните топове и рокли богато избродирани и декорирани с цветя радват и най-претенциозните любителки на модата.

20140709-val-4

Този път дизайнерите са избрали да работят в черно-бялата цветова гама, която са допълнили с пастелни нюанси на бежовото, както и жълто, синьо и наситено червено и зелено.

20140709-val-20

С всяка своя колекция модната къща доказва отново и отново, че дрехите с марка Valentino могат да бъдат причислени към произведенията на изкуството, тъй като детайлите, кройката, акцентите им те карат да говориш за тях, да ги наблюдаваш, да ги докосваш и дълго да мечтаеш…

44

Сред зрителите на шоуто бяха много от известните почитателики на бранда, а именно: Ким Кардашиян, Ема Уотсън и Оливия Палермо. Разбира се, шоуто не пропусна и основателят на великата модна къща Валентино Гаравани, който, уви, напусна модния бизнес през 2007г., но няма как да напусне модата.

20140709-val-38

 снимки: Valentino

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)