5e_mp7q0a

Миглена Каканашева-Мегз: Тото измами зрителите

13 ноември 2017

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз напусна VIP Brother, оставайки на трето място. Само ден ден след финала тя отново започна битка срещу един от съквартирантите си. „Tова видео показва как Тото е нарушил правилата за изолация в къщата, като не само се е срещал по време на участия с майка си, приятелката си и други свои близки, но и е коментирал с тях и е получавал съвети за играта си във формата“, написа Мегз. Тя отправи обвиненията си към победителя във формата – Тото, чрез социалните мрежи и сподели кратко клипче.

„Вчера напуснах къщата истински щастлива и си мислех, че битките ми във формата са приключили. За съжаление се оказа, че не е така и още веднъж се изправям пред вас за битка. Този път не само за нещата, в които вярвам, но и за правилните модели на подражание и достойнството на легенда като Маргарита Хранова.

Тото е много талантливо младо момче, но той и всички негови фенове трябва да знаят, че идолите трябва да са достойни за любовта на хората. Младите не трябва да вървят напред чрез измама, а като взимат примери от легенди като Маргарита Хранова.

Оставам изводите на вас и на съвестта на Тото.“,  е завършила публикацията си Миглена Каканашева-Мегз.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)