mika-1

Мика Стоичкова: Не може компаньонка да е идол

17 май 2017

Дъщерята на Христо Стоичков отново избухна в социалните мрежи. Този път тя изрази възмущението си срещу хората, които продават душата си за пари. Мика Стоичкова публикува колаж на най-популярната снимка на революционера Че Гевара. На кадъра лицето му е преобразено в маймунско, а отдолу стои надпис „Да живее деградацията“. Към снимката Мика написа хаплив коментар.

снимка: grammaticallybuffpoems.wordpress.com

снимка: grammaticallybuffpoems.wordpress.com

„Платени журналисти, платени политици, платени жени. Това са силните на деня. За съжаление. Не може компаньонка да е идол, нито крадец да е герой, нито лъжец да е достоен и надежден. Или може?“, попита Мика Стоичкова.

„Момичета, по-добре баба ви да ви е идол, отколкото деградирали кукли барбита, които за пари са готови на всякакви компромиси. Интересно ми е, като остареят и започнат да си правят неминуемите за онази възраст равносметки, какво ще си кажат накрая? „Живях, продавах си тялото за рокли на D&G и чанти на Валентино, продавах се за Мерцедеси и пътувания до Малдивите, продавах се за часовници, обички, очила и гримове… Живях за предмети и никога за душата си.“ Хахаххаха извинете, надали някоя от тях ще си каже нещо подобно. Надали някой от изброените боклуци някога ще съжали за поведението си. Което е жалко“, завършва Мика Стоичкова.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)