Мика Стоичкова

Мика Стоичкова: Съвременната чума на българина са злобата и завистта

19 август 2015

По-голямата дъщеря на футболната ни легенда Христо Стоичков – Мика все по-осезаемо започна да изказва неодобрението си към България и най-вече към манталитета на сънародниците си. Съвсем наскоро бившата ТВ водеща и участничка в едно от последните издания на Dancing Stars използва доста остри думи, за да олицетвори мнението си за случващото се в последните години у нас.

„Съвременната чума, от която страда българинът, са злобата, негативизмът и завистта. Затова и толкова се радвам, че моят позитивизъм и щастието, което изпитвам от факта, че виждам любимите си хора тук, са още по-заразителни“, написа тя в личния си профил във Facebook от Маями, където живее в момента.

Мика на сцената в Dancing Stars.

Мика на сцената в Dancing Stars.

Както е известно, преди около година Мика се раздели с приятеля си, актьора Иво Аръков и набеди за виновници медиите, които „непрестанно създавали интриги помежду им“.

Мъчно ми е за хората, които преживяват подобни неща, но нямат възможност да напуснат държавата. Аз, за щастие, имам и с огромно удоволствие ще го сторя. Такава злоба няма никъде по света. Всеки завижда, всеки е злобен и злонамерен. Не знам какво съм направила, за да заслужа подобно отношение, защото съм искрен човек и сама работя и печеля парите си.

С бившата си любов Иво Аръков.

С бившата си любов Иво Аръков.

Но това не спира приказките – ето, тя е с известен баща, затова получава всичко. В крайна сметка аз знам истината и живея за себе си, не за другите“, призна тогава брюнетката, малко преди да се установи в Маями. Там тя е близо до родителите си, които са в мегаполиса поради амплоато на Христо Стоичков като спортен коментатор на мексиканската тв група „Телевиса“.

Снимки: BGreality.bg, Нова ТВ
Текст: Митко Попов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)