Мила Йовович

Мила Йовович кацна в София, иска да опита традиционна БГ кухня

22 септември 2017

Едно от големите имена в Холивуд – звездата Мила Йовович вече е в България. Красавицата с украински корени кацна у нас в четвъртък, а поводът за визитата й е участието й в новата американска продукция „Хелбой“.

Снимките вече стартираха в Уелс, а от тази седмица продължават и в София, където към Мила ще се присъединят и другите двама добре познати актьори – Дейвид Харбър и Йън Макшейн. Все още няма яснота колко време точно ще продължат те, като поне засега заложената премиерна дата на филма е 11 януари 2019 година.

Мила Йовович и Хелбой

Иначе сред основните желания на звездата е да опита традиционна българска кухня, като самата тя обещава и да понаучи някои фрази на родния ни език. Любопитно е, че това не е първото й посещение в България – Йовович вече „дебютира“ у нас през 2014 година, когато се снима в лентата „Оцеляла“ (в която участва и бившият „агент 007″ Пиърс Броснън).

Мила и Пиърс Броснън увековечени в кадър от "софийските потайности".../снимка: Facebook

Мила и Пиърс Броснън увековечени в кадър от „софийските потайности“…/снимка: Facebook

Тогава Мила дойде в компанията и на съпруга си, известния режисьор Пол Андерсън и дъщеря им Евър Габо, а ако се вярва на слуховете, именно тук е заченала и второто си дете – дъщеричката си Дашиъл Еден.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)