Милен Цветков

Милен Цветков и Миролюба Бенатова в телевизията на Слави Трифонов

28 септември 2019

Някои добре познати на общественото внимание имена ще са част от екипа на новата телевизия, която стартира съвсем скоро шоуменът Слави Трифонов. Сред водещите на собствени предавания в програмата й ще са старият познат на Слави – Милен Цветков, чието шоу „Часът на Милен Цветков“ беше свалено от Нова телевизия преди около година.

След това журналистът известно време се занимаваше с политика в интернет канала на „Демократична България“, преди да получи поканата и за най-новото си предизвикателство. По всяка вероятност обаче той ще заложи на изцяло нов авторски проект, а не на горепосочения, макар че отново ще се разчита на острия му език и типичен стил.

Снимка: bTV

Снимка: bTV

Слуховете включват в състава на медията и още две лица – двете разследващи на Нова ТВ – Миролюба Бенатова и Генка Шикерова, която бяха уволнени, след като телевизията стана собственост на братя Домусчиеви. За изненада на мнозина, първата дори се преквалифицира в… шофьор на такси. Сега обаче дамите отново имат шанс да се върнат към любимата си професия. Колкото до медията на Слави, то се очаква тя да стартира официално дни след местните избори.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)