Милионерът Антъни Джошуа живее в двустаен апартамент без никакъв лукс

24 март 2019

Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа към днешна дата е един от  безспорно богатите спортисти не само във Великобритания, но и в цяла Европа. Ей Джей е припечелил над 100 милиона паунда в кариерата си, в която все още е непобеден и има възможност да си позволи почти всичко, което пожелае.

Вижте още: Антъни Джошуа на луксозна почивка в Ямайка

И тук стигаме до израза „невероятно, но факт“! Условията, в които живее боксьорът, едва ли се различават от тези, които имаме ние или вие. Той кара дните си в двустаен апартамент в Барнет, Шефийлд, в който няма абсолютно никакъв лукс. В хладилника си няма дори скъп алкохол – само вода и студен фреш. В предаване за MTV шампионът на IBF, WBO и WBA в тежка категория склони да отвори вратите на дома си, буквално шокирайки журналистическия екип.

Антъни Джошуа

 

В хола му личат разпокъсани мебели, които по собствените му думи са „около 7-годишни“, съвсем обикновена е и кухнята. Спалнята пък впечатлява единствено с огромно легло, което да побере значителните му размери.

А защо е така? Джошуа признава, че винаги е обичал простотата и за разлика от други спортисти, съвсем не смята да парадира с възможностите си. „Ако нещо не е счупено, няма защо да се променя“, е мотото на англичанина. „Това е, което ми задоволява нуждите от релакс и ми е напълно достатъчно“, казва той. Вижте и вие!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)