20181290_110315539621008_1055284051721584640_n

Миранда Кер се венча с рокля, вдъхновена от Грейс Кели

21 юли 2017

Сватбата на Миранда Кер и създателят на „Снапчат“ Евън Шпигел се състоя в изключително тесен кръг – общо 45 приятели и роднини на звездите. Но списъкът с малкото поканени гости не спря Миранда Кер да направи от този ден деня на мечтите си. Кер носеше изключително красива булчинска рокля, направена единствено и само за нея по дизайн на марката „Диор“.

Новата художествена директорка на „Диор“ Мария Грация Чиури сподели пред сп. „Вог“: „Не мога да си представя по-красива сватбена рокля от тази.“ Тя била вдъхновена от роклята, която носеше актрисата Грейс Кели на сватбата си с принца на Монако Рение.

Роклята на Грейс Кели / снимка: preownedweddingdresses.com

Роклята на Грейс Кели / снимка: preownedweddingdresses.com

Това е първи брак за младия милиардер Шпигел, но втори за Кер, която преди това бе омъжена за актьора Орландо Блум. От тази си връзка тя има 6-годишен син на име Флин.

Шпигел и Кер се запознаха през 2014 г., а през юли миналата година обявиха годежа си.

„Той е на 25, но се държи сякаш е на 50. Не си пада по купоните. Отива на работа, прибира се вкъщи. Не излизаме много. Предпочитаме да си стоим у дома, да вечеряме и да си легнем рано“, сподели преди време в интервю манекенката.

Според Forbes състоянието на Евън Шпигел възлиза на 4,7 млрд. долара.

Условията обаче на пресметливия биснесмен, забогатял още на 21-годишна възраст, са твърде строги. Юристите му сглобили такъв договор, че при развод Миранда да остане с празни ръце

по материали на: 24chasa.bg, expert.bg, vesti.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)