DPP_jpg0081

Миро и Ивана ще пеят за моден император

31 юли 2014

Изпълнителен директор от централата на Giorgio Armani в Европа ще пристигне за 60-я рожден ден на модния император Магдален Димитров. В неговата резиденция в парка Кайлъка в Плевен ще акостират още 250 специално подбрани гости, измежду неговите международни партньори и приятели. Най-голямата звезда на днешното поколение Миро, ще бъде специален гост на юбилея на бизнесмена Магдален Димитров, притежател на марката Десизо Монни.

Освен Миро, към звездната сцена ще се присъедини и Ивана, обявена за мега звезда на поп фолка. Очаква се и Елвира Георгиева – близка приятелка на Димитров, също да се включи в програмата и да изпълни някой от незабравимите си хитове. Дрескодът, наложен от рожденика е златно и бяло, като по този начин ще са украсени  масите и ще е облечен обслужващият персонал.

За своята 60-годишнина Магдален Димитров е поканил свои партньори от модните централи на най-големите световни компании. Той работи успешно с имена от ранга на Келвин Клайн, Лагерфелд, Валентино, Бос и други, като техни представители винаги са уважавали събитията му давани по служебни или лични поводи. Водещ и организатор на събитието ще бъде Евгени Минчев.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)