Миро

Миро: Преди година бях алкохолна развалина, изпивах торба бутилки за денонощие

09 декември 2019

Една от най-популярните поп звезди у нас изненадващо разкри, че е имал изключително сериозен проблем с алкохола, с който е успял да се справи едва през вече изминаващата 2019 година. Певецът Миро определи победата над тази си зависимост като безспорно „най-важната победа“, която е имал през месеците досега.

„До някакъв момент от живота си, пиех стандартно като всеки българин. Но в един момент започнах да пия, когато съм гневен, после го правех, когато съм весел, когато съм тъжен. И тогава усетих, че съм зависим от алкохола. Започна да става страшно“, коментира изпълнителят пред bTV.

Миро разкри, че е усетил колко е сериозен проблемът му едва през януари.

Миро

 

„Прекарах една цяла нощ в молитва, защото ми беше много зле заради алкохола, защото пих цяла нощ и си казах, че не може по този начин и си казах: „Или умирам от това, защото този навик ще се превърне и вече ме характеризираше като личност, или ще се измъкна“, сподели артистът.

Той призна, че при него не е било нормално, по време на участие не е пиел, но като е знаел, че му остават само 40 минути е започвал, а основното е било бира. Той призна, че не само твърдият алкохол може да повлия, но и лекият, ако е в голямо количество.

„Методично пиех и това беше ежедневие. Работата е много зле, когато започнеш да криеш от себе си количеството алкохол, което си изпил. Методично си изхвърлях бутилките, ако ги бях събрал на едно място, можеха да направят една торба с бутилки, изпита за 24 или 48 часа. А те са пълни с отрова, която замъглява мисълта. След молитвата към Бог, аз спрях да пия и сега благодаря, че съм трезвен всеки ден, завърши Миро.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)