avril-lavigne-wallpaper-hd-singer-celebrity-and-p-g-ibackgroundz.com

Мислех, че умирам

02 април 2015

Преди няколко дни Аврил Лавин за първи път разказа за здравословните си проблеми. Оказа се, че 30-годишната певицапрез последните пет месеца е била буквално на ръба на живота и смъртта: в края на миналата година лекарите диагностицират, че е болна от Лаймска болест – опасно инфекциозно заболяване, причинено от ухапване от кърлеж.

„Беше ми трудно да ям, да дишам, да говоря, дори да се движа. Чудех се какво се случва с мен не знаех отговора. Мислех, че умирам.”, споделипевицата в интервю за списание People.

„Никога не съм си мислила, че едно ухапване може да доведе до нещо подобно. Аз бях на легло за около пет месеца.”, добави тя.

В момента Аврил се възстановява и прекарва времето със семейството си в Онтарио, гледа филми и активно общува с феновете си в социалните мрежи.

В края на декември миналата година Лавин отмени своето турни. Скоро след това стана известно, че певицата има сериозни здравословни проблеми, но детайлите за ситуацията не бяха уточнени.

В тази връзка, в интернет имаше много спекулации и различни предположения – от тайна бременност до лечение на зависимост.  Всички тези слухове бяха отречени от нейни близки.

103.5 KISS FM's Jingle Ball 2013, Presented By Jam Audio Collection - SHOW

Q102's Jingle Ball 2013 Presented By Bernie Robbins Jewelers - SHOW

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)