Мистериозни серийни убийства в Родопите в най-новия БГ сериал „Дяволското гърло“

19 януари 2019

Хитовият „Откраднат живот“ приключи съвсем скоро, но това съвсем не означава, че феновете на родните телевизионни продукции ще скучаят дълго. След броени седмици, в родния ефир ще тръгне първият български сериал в жанра „психотрилър“, който (колкото и изненадващо да е) е дело на Dream Team Films (от които сме свикнали да получаваме предимно ситкоми и развлекателни продукти, с изключение именно на“Откраднат живот“). Е, новото предложение се казва „Дяволското гърло“, а в криминалната продукция ще можем да видим редица добре познати имена.

Снимка: Nova TV

Снимка: Nova TV

В криминалната продукция на Евтим Милошев и компания, която ще се излъчва по Нова ТВ и е в 12 епизода, ще проследим разследването на серия мистериозни убийства в Родопите с помощта на Владо Карамазов като разследващ детектив от Смолян и Теодора Духовникова като следовател-профайлър, изпратен да му помага от София, както и актьори от Смолянския театър. Снимачната площадка на сагата е в Смолян, а според продуцента Евтим Милошев, в сюжетната линия ще е вплетена и неочаквана любовна история.

Снимка: Nova TV

Снимка: Nova TV

„Смисълът на проекта е да поставим историята в средата на това уникално място – Родопите, да усетим пулса на времето, на случващото се сега, което намира отражение в новините. Това ще бъде една история за нашето време. Вярвам, че силата на българската природа, история и култура ще въздействат на всеки, който види този филм, а сюжетът и страхотната актьорска игра ще ги завладеят”, споделя Милошев. Очакванията си за предстоящия му успех сред родните телемани разкри и самият Владо Карамазов.

Дяволското гърло

„Очаквам това да стане най-добрият български сериал, правен до момента, и с екипа ще дадем всичко от себе си, за да докажем, че в България може да се направи продукция на световно ниво“, категоричен е актьорът. Все още чакаме официалната премиерна дата на сагата, а дотогава ви предлагаме второто излязло промо, което лично нас определено ни заинтригува.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)