„Мистерията на българските гласове“ се включи в глобалната песен за климата Resolution Song

01 януари 2020

Вероятно вече сте чули за все по-набиращата популярност песен „Resoluiton Song“, посветена на едноименната глобална кампания за климата.

Песента вече близо месец събира сериозна подкрепа от активисти на движения за защита на планетата в различни държави чрез социалните мрежи Facebook, Instagram, Twitter и YouTube.

Любопитното в нея е, че всъщност тя се изпълнява от най-различни изпълнители и хорове по света, като идеята на организаторите е всеки подкрепил инициативата, да я изпее и изпрати посланието на собствения си език, както и да номинира друг за участие.

Така, парчето до момента има версии на Ани Ленъкс от „Юритмикс“, британската звезда Ема Томпсън, различни хорове и др. В България също не сме подминати, като родният клип е дело на „Мистерията на българските гласове“ и е изпълнен и на български, и на английски език.

Номинацията ни пък е за френската вокална група Corou De Berra. Иначе идеята е „отделните резолюции“ да доведат до приемането от ООН на специална резолюция, свързана с климатичните промени.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)