harry-prince-markle-meghan-mariage

Мистерията с медения месец на Меган и Хари се задълбочава

28 юни 2018

Много неща се знаят за принц Хари и Меган Маркъл: почти всеки биографичен детайл за тяхната звездна двойка е известен на обществеността. Знаем за тяхното детство, семействата им, приятелите им. Знаем дизайнерите на почти всеки тоалет на Меган от както стана част от кралското семейство. Колко точно цветя е имало на кралската им сватба, как е изглеждала вратата от колежанската стая на Хари…но изглежда ние никога няма да разберем къде ще отидат двамата влюбени на медения си месец.

Да, има всякакви версии за мястото. Преди самата сватба Travel and Leisure изглеждаха сигурни, че семейството отива на меден месец в Намибия. Имаше някаква логика в избора на това място, тъй като Африка е важна и за двамата. Те посетиха континента заедно на едва третата си среща. После обаче се появи информация, че за медения месец те сабили в Ирландия и дори бе назован конкретен замък. Канада също беше една от теориите за меден месец. Но в крайна сметка медиите решиха, че те все пак са посетили Намибия.

Хари обаче отрече тази теория на събитие в Бъкингамския дворец наскоро. Мавис Елиас, филантроп от Намибия, която е носител на наградата Пулицър за своите директни. журналистически въпроси, попита ясно Хари дали меденият месец е бил извън страната или в рамките на Великобритания, на което принцът е отговорил, че „Не, не сме ходили в Намибия“, след което е добавил „няма да кажа къде…“

На този етап, ние дори не сме сигурни защо се интересуваме от този въпрос толкова много. Забавното е, че трите възможни дестинации – Ирландия, Намибия и Канада, дори не са географски близо една до друга. Ние освен това разбираме защо двамата не биха искали да споделят с обществеността къде са били преди събитието, но не могат ли да кажат сега, постфактум? Меденият месец на Уилям и Кейт беше обявен ясно и веднага, че ще бъде на Шейшелите. А дали Хари и Меган изобщо са ходили на меден месец? Навярно двойката е била толкова изморена след цялата дандания около сватбата, че са решили просто да си останат вкъщи и да се наслаждават на спокойствие и хубава храна. По всичко изглежда, че няма да научим скоро.

Източник: vanityfair.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)