_MG_7608

”Мис България”: Не съм грозна!

21 ноември 2017

Победителката в конкурса „Мис България“ 2017 г. Тамара Георгиева сподели, че се надява повече хора да видят що за човек е.
24-годишната Тамара, чиято победа в конкурса за красота стана повод за вълна от коментари в социалните мрежи не е изненадана от негативни реакции. „Единствено съм изненадана от простотията на хората. Тези снимки не ме окачествяват като човек. И не, аз не съм грозна в никакъв случай“, каза Георгиева пред NOVA, цитирана от dir.bg.

„Красивите, интересни хора винаги са обект на внимание и лоши думи. Винаги има хора, които да извадят определени черти и качества“, допълни тя.

Определя се като трудолюбиво и амбициозно момиче. А този конкурс бил една от мечтите й. Мечта, която провокира стотици гневни коментари.

Вижте още: Тамара Георгиева от София е Мис България 2017

„Нещата, които се пишат, не могат да ме обидят. Аз не съм това, което ме описват. Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие. И носът остава на заден план”, заяви Тамара Георгиева.

По ирония на съдбата темата на Тамара в конкурса са били именно социалните медии – „Реалност и илюзии”. И ето какво споделя тя по този въпрос, преди да изпита на гърба си силата на „Facebook”, „Twitter”, „Instagram” – във визитката си по време на конкурса, преди да спечели.

„Социалните мрежи са реалност, която така или иначе е изпълнена с илюзии”.

След конкурса Тамара има свое обяснение за негативните настроения срещу нея.

_MG_7609

„Всеки има свой профил, в който се харесва най-много. Аз също имам. Всеки, който разбира от анатомия знае, че лицето е различно от различната страна. Снимката е снимана много лошо, а фотографите трябва да те изкарат в най-добра светлина, а не да се възползват от нещо, да го пресилят, за да имат популярност”, заявява Тамара.

Въпреки напрежението, тя казва, че ще носи короната си „Мис България” 2017 с високо вдигната глава. И ще се занимава с благотворителност. Имам сериозен приятел, който ме подкрепя.

Смята тепърва да се развива в професията като дизайнер, а преди няколко години е участвала с 3 свои тоалета на ревю в Италия.

Тя е на 24 г. от София. Завършила е Италианския лицей и Художествената академия, специалност „Керамика и стъкло” с пълно отличие.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)