„Мис България” 2014 с грандиозен юбилеен спектакъл на 21 декември 2014

„Мис България” 2014 с грандиозен юбилеен спектакъл на 21 декември 2014

17 ноември 2014

Грандиозно 25-то юбилейно издание на конкурса „Мис България” подготвят съвместно организаторите през годините на най-престижния конкурс за красота в страната – агенция „Визаж” и агенция „Интерсаунд”.

Финалната гала-вечер ще се проведе на 21 декември 2014 г., а големият национален кастинг – през първите дни на месец декември, когато всички красиви момичета от страната на възраст между 17 и 24 години ще могат да впечатлят отбрано жури с хубост, харизма и амбиция.

Регионалните победителки от конкурсите, част от веригата „Мис България” проведени през 2014 година в някои градове като Пловдив, Търговище, Русе, Плевен, Велико Търново, Враца, Монтана, Свищов и др. ще се включат в надпреварата за титлата директно на финала. Момичетата от тези градове, които не са успели да се явят на регионалните конкурси имат още един шанс да се включат в големия национален кастинг.

Организаторите предвиждат тазгодишното юбилейно издание да се проведе в традиционен формат за конкурс от този ранг– отбрани дефилета и събеседване с жури.

Информация за предстоящия голям национален кастинг ще бъде поместена на официалните уеб сайтове на агенция „Визаж” и агенция „Интерсаунд”.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)