miss1

„Мис България 2015″ Марина Войкова ще е водеща на „Мис Влас“

01 август 2017

Красивата носителка на титлата „Мис България 2015″ Марина Войкова ще е водеща на конкурса „Мис Влас“. Традиционната надпревара ще се състои този уикенд, на шести август от 22:30 часа в „Планет Яхт“ на „Марина Диневи“.

Марина Войкова

Марина Войкова

Десет момичета ще се борят за короната, а техните качества ще бъдат оценявани от холивудския продуцент Зий Ребело, „Мис Пукет 2009″ Александра Кристоф, „Мисис България“ Галина Недялкова, вице Мис България Рени Радева, миналогодишната „Мис Влас“ Павлина Дичева.

"Мис Пукет 2009" Александра Кристоф

„Мис Пукет 2009″ Александра Кристоф

Участничките ще дефилират в няколко тура с тоалетите на Von Goldenburg, Pera Group, My Fashion Store и бижутата Goto Diamonds. Освен с ленти и корони, момичетата ще си тръгнат с подаръци от Диневи Груп – уикенд почивки на Марина Диневи и в Пампорово, вечери в ресторант Адмирал и фотосесия на луксозна яхта, и още – козметика от Кристиян оф Рома, подаръци от Едис Пала, от Планет Клуб, от Парадайс Спа и Бюти – св. Влас, от Премиум Стайл, от фитнес Пулс, ресторант Розе, Гранд хотел Банско, Тонино Ламборгини и много други.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)