Мис България 2017

„Мис България 2017″ – на 18 ноември в „Рейнбоу Плаза“

16 ноември 2017

Финалът на конкурса „Мис България“ ще се проведе на 18-ти ноември от 20 ч. в зала „Рейнбоу Плаза“, София. Организатор и лицензиант на конкурса е Модна агенция „Интерсаунд“ с президент Ирина Папазова. Габриела Кирова – „Мис България 2016″ ще има честта да връчи короната на най-красивата българка за 2017 година. Габи се представи достойно на световния финал „Мис Планет 2016″, спечелвайки титлата „Вицемис Планет 2016″.

Още по темата: Габриела Кирова – от художествената гимнастика до короната на „Мис България“

Водещи на конкурса ще бъдат Боряна Баташова-звезда от Х фактор и Атанас Михайлов-известен от популярното предаване „Страх“. В програмата на конкурса са включени изпълнителите: Тихомир Митов, Тодор Гаджалов, Елица Наумова.

Габриела Кирова - Мис България 2016

След проведените регионални конкурси от веригата Мис България в 25 малки и големи градове в цялата страна до финала достигнаха 20 претендентки от София, Бургас, Варна, Монтана, Созопол, Пловдив, Враца,Хасково, Силистра, Стара Загора, Велинград и други. В конкурса „Мис България“ по регламент могат да участват неомъжени българки между 17 – 25 години, които трябва както да проявят смелост да се явят и спечелят регионален конкурс, така и да притежават красота, талант, харизматичност, сценично поведение,  широка обща култура и добродетели.

Престижният конкурс е излъчил много достойни победителки като: Любомира Славчева, Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Ивайла Бакалова, Роси Иванова, Славена Вътова, Марина Войкова и други. „Реалност от илюзии“ – е тазгодишната социална кауза на конкурса, която насочва мислите на младите хора към заблудите и опасностите при общуването в социалните мрежи и интернет. Подоготовката на момичетата ще протече в залите на „Фитнес Пулс“, а за диетичното меню на участничките ще се погрижи ресторант „Розе“.

Мис България 2017Старта на тази програма ще започне с официално представяне на кандидатките в „Планет Клуб“ на 16-ти ноември. Конкурсът ще протече в четири тура: атрактивен флашмоб с препратки към социалната кауза на конкурса , тур по бански костюми, специално създадени за конкурса от „Делфина“, тур с колекция официални тоалети на Стоян Радичев, отново специално създадени за конкурса, полуфинал и финал.

В журито тази година освен светски личности, бизнесмени и партньори ще се включат и четири бивши носителки на титлата -Наталия Гуркова, Елена Ангелова,Марина Войкова и Габриела Кирова. Те ще се включват и бекстейдж с коментари свързани с новите участнички и конкурса. Победителките ще представят страната ни на Miss Planet, Miss Globe и Miss Bikini International.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)