Мис и Мистър Топ Лица

„Мис и Мистър Топ лица на Пловдив“ на Димитровден

25 октомври 2018

В сезона на градския листопад и всенародния гроздобер нощният живот в Пловдив, безспорно един от българските мегаполиси на развлеченията, ще бъде емоционално прекроен. Бар Eнканто и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата- конкурсът за красота и европейски зрелища „мис и мистър Топ лица на Пловдив-2018. Ол инклузив емоцията е предвидена за 26-и октомври, петък ,от 20,30 часа в Катедралата на клубния lifestyle живот под Тепетата-бар и динър Енканто.

Модният пърформанс Топ лица на Пловдив присъства в културния и нощен живот на града повече от години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна, и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема „разходка на модни закачалки“. Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. В журито на ивента досега са били бившият топрефер Наско Узунов, футболистите Мартин Камбуров, Дани Кики, както и известната лекоатлетка Габриела Петрова, тази година в комисията на журиращете отново ще има попелярни личности от град Пловдив.

Преди години Виктория Маринова е била и сред успешните модели на "Идея Прима".

Преди години Виктория Маринова е била и сред успешните модели на „Идея Прима“.

За да влезете в Хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му, в деня на шоуто. Финалът в 20,30 часа ще е зашеметяващ! Съорганизатор на шоуто на сезона „мис и мистър Топ лица на Пловдив-2018 „е Национална модна агенция Идея Прима-Варна, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев. Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем:“ Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!“

Неминуемо, светското шоу ще мине леко и в сянката на трагичната кончина на журналистката Виктория Маринова, която 7 години е била модел именно на Идея Прима, но досега колегите и от агенцията не оповестяваха този факт по морални подбуди.

mister

“Вики имаше и модно TV предаване в Русе ,което носише името PODIUM, Яненка Люцканова и Наско Лазров са кръстници.” споделя топмоделът Али Алиев. “Досега не съм оповестявал този факт за Вики въпреки,че медиите ме питаха. Не го счетох за морално в този момент“, споделя с просълзени очи продуцента и откривателят й Димитър Увалиев. За поредна година oсновен медия и лайф стайл партньор на конкурса е Profile international и Наско Лазаров.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)