Мис Пепеляшки в подкрепа на болното момченце Иво Ивов

Мис Пепеляшки в подкрепа на болното момченце Иво Ивов

13 юни 2015

Героините от първия сезон на „Мис Пепеляшка“ разиграха на търг дизайнерски тоалети.
Пет дизайнерски тоалета от личния гардероб на Светлана Василева, Катрин Вачева, Мариана Маринова, Александра Милтенова и Зорница Линдарева, събраха средства за благородна кауза.

Мис Пепеляшки в подкрепа на болното момченце Иво Ивов

В четвъртък красавиците участваха в ревюто „Мис Пепеляшка Fashion Show“. Те дефилираха в бутикови дрехи. Към тях се присъединиха и още няколко популярни лица като Мадлена Иванова и Петя Велкова.

DPP_1603

Каузата „Живот за Иво“ е благородната инициатива, която обедини хубавите жени. Те вече дариха половината от хонорарите си за 12-годишния Иво Ивов от Радомир, а на слънчевото парти събраха още средства. Момчето страда от рядкото заболяване неврофиброматоза, тип 2 – болест на Реклингхаузен.“Инициативата е на Катрин и всички, които взехме участие в това ревю, я подкрепихме без да се замислим. Всяка една от нас дари своя любима рокля. Снимки ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на „Мис Пепеляшка“, както и в нашите лични страници, така че, ако някой има интерес, да може да си ги купи“ – сподели  Светлана Василева.

DPP_1690

„Да участвам в подобна кауза е чест за мен и се надявам да съберем достатъчно средства за лечението на болния Иво“, коментира Мисис България Александра Милтенова.

DPP_1878

Тя и дъщеря й Анджелин бяха безпорните звезди на вечерта.
Разгледайте разширеният ни албум с красавиците-пепеляшки във Facebook.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)