Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова: Конкуренцията ме злепостави!

09 декември 2017

„Участвах в конкурса „Мис Плеймейт“, защото аз съм човек на изявата и изкуството и мисля, че това е моят жанр“, споделя новата носителка на титлата на Playboy Нора Недкова. Тя е категорична, че след успеха й върху нея умишлено е „излята“ негативна критика, за да се омаловажи победата й. „За 2-3 дни се сблъсках с ужасно тежки ситуации. След моята победа всяка участничка в конкурса се настрои против мен. Обвиняваха ме, че било ясно, че ще спечеля, че не заслужавам да спечеля и публикуваха в интернет пространството няколко доста лоши мои снимки, които да ме злепоставят пред аудиторията“, разказа Нора.

Мис Плеймейт Нора Недкова пред репортера на In LIFE TV Анна Панайотова

Мис Плеймейт Нора Недкова пред репортера на In LIFE TV Анна Панайотова

Брюнетката сравни отношението към нея с това към „Мис България“ Тамара Георгиева и каза, че аудиторията се е опитала да излее остатъка от енергията си към нея.

„Не бих казала, че съм грозна. Имам сценично присъствие, сексапилна жена съм, мога да твърдя, че съм и красива, но имаше участнички, които решиха да си направят PR на мой гръб“, оцени себе си Нора.

Тя каза, че няма корекции по тялото, единствената добавка е хиалуронът в устните.

Miss Playmate 2017 - Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова

„Станах на 24 г. и реших, че ако не предприема сега инициатива за изява, то на други години не би било уместно, тъй като ще имам семейство, дом, деца“, обоснова решението си да участва в конкурса Недкова. Недкова разказа, че е мислила, че е извървяла пътя си в България: „Времето, в което живеем, е изключително напрегнато. Хората са натоварени, изнервени, злобни и стана трудно за един млад човек да се развива в тази страна.“

24131125_1193095544126026_3087884669552638520_n

Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова

А за плановете си оттук нататък допълни: „Винаги съм искала да се занимавам със собствен бизнес. До този момент съм имала магазин за дрехи, сезонен бизнес на Златни пясъци, но голямата ми мечта е да се занимавам с ресторантьорство и диско клубове“, разкри тя пред „Bulgaria On Air“.

Виж още снимки от конкурса!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)