Мис Силикон Bedroom 2014

18 юли 2014

Изключителна феерия от светлини, музика и красавици! И силикон, разбира се, иначе нямаше да се казва така конкурса! Най-разкрепостеното шоу в България отново събра почитателите на летните забавления и красивите жени. Най-възрастната участничка в конкурса е на 30 години.

DPP_jpg1389

Именно тя е с най-много пластични операции – има реконструкция на нос, скули, уста, бюст и дупе. Претендентката с най-голям бюст е носителка на 900 кубика силикон във всяка гърда. Между деветте претендентки журито избра Габриела Иванова. Короната бе предадена от миналогодишната избраничка Джулиана Гани.

DPP_jpg1310

За да оцени професионално направените корекции, своето експертно мнение даде проф. д-р Ал Черики – пластичен хирург и собственик на една от най-престижните клиники в Германия. Специален гост на конкурса бе носителката на титлата Мисис Вселена Малка Девениш от Колумбия. За новата победителка своя глас дадоха и досегашните носителки на титлата „Мис Силикон“ – Гергана Райчевска, Йоана Христова и Деси Младенова.

DPP_jpg0963
Още от 2012 г. организаторите на „Мис Силикон“ решават конкурсът да налага определена кауза. „Тази година искаме да отговорим на въпроса необходимост или прищявка е пластичната и естетична хирургия“, уточни „Мисис България 2007″и организатор на конкурса Мариана Маринова.

DPP_jpg1076
Мотото на новата кампания е „Усмихни се на живота“, а целта е с помощта на български и чужди специалисти да се даде шанс на жени, които имат необходимост от пластични операции, но не могат да си ги позволят. Това са дами, пострадали при катастрофи, както и такива, които имат изгаряния или родилни белези.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)