Митко Петров с нова песен и клип, заснет в Барселона – „Чакам те“ (видео)

07 юни 2017

Митко Петров представи дълго чакан нов проект и изненада фенове и меломани. Не случайно песента е със заглавие „Чакам те”. Интересното е, че проектът е създаден от различни точки на света – записът на песента е в музикално студио в София, екипът, работил по песента и видеото е в Бургас (режисьор е Николай Гарабедян) , бийтмейкърът е от Манчестър, двойка от Америка са помогнали с кадри за видеото, а самото видео е заснето в Барселона.

Официален постер на "Чакам те", снимка: Прес инфо

Официален постер на „Чакам те“, снимка: Прес инфо

Музиката и текстът са на самия изпълнител, като това е шести негов проект, независим от музикални компании и спонсори. С изключително хитов потенциал и летен заряд, песента впечатлява и се запомня от първо слушане. Видео и песен са в перфектна симбиоза за лятно настроение и танци, която се очаква да превърне „Чакам те” в един от хитовете на лято 2017.

Кадър от клипа, заснет в Барселона.

Кадър от клипа, заснет в Барселона.

В края на видеото има забавно продължение и поздрав за всички фенове на българския уеб сериал „Типично”, с участието на Ванката (Димитър Кирязов), който също е работил по песента. Вижте и самото парче, а съвсем скоро очаквайте и интервю със самия изпълнител за песента – само по In Life TV!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)