Михаела Филева в Африка

Михаела Филева избяга от зимата на сафари в Африка

09 януари 2020

Чаровната Михаела Филева отдавна е разкрила страстта си към пътешествията и го демонстрира за пореден път в началото на новата 2020-та година. От първата снимка, която певицата публикува в профила си в Instagram, стана ясно, че тя потегля на щуро приключение към Африка.

На кадъра се виждат два билета за сафари, с което стана ясно, че на воаяжа ще я придружи любимият й Стефан. Преди часове, тя качи и нови снимки, на някои от които, освен с половинката си, е и с няколко приятели, и на тях позира на географския нос Кейпт Пойнт, намиращ се в най-югозападната част на крайбрежието на Южна Африка.

Михаела Филева в Африка

Отделно, можем да я видим и в прочутия Аквариум на двама океана в Кейптаун, в който живеят повече от 3000 морски обитатели.

Любопитно е да отбележим, че за едва две години, изпълнителката обиколи куп световни дестинации, но едва сега я виждаме заедно с приятеля й Стефан Радов, който дълго време криеше от публичното пространство. Дали това означава, че през 2020-та може да чуе и химна на Менделсон? Ще разберем съвсем скоро.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)