Михаела Филева

Михаела Филева стартира турнето с шоу в Пловдив

26 септември 2019

С вълнуващ концерт стартира първото самостоятелно турне на Михаела Филева в Пловдив. Феновете на певицата от града под тепетата не се притесниха от дъждовното време и напълниха Летния театър. Михаела излезе на сцената с музикантите Васил Крумов, Васил Вутев, Краси Тодоров, Александър Обретенов и Трио Тринити, както и танцьорите с хореограф Радостина Точева.

Още от първия момент публиката остана без дъх, феновете от града под тепетата бяха екзалтирани от силното начало. Към средата на концерта времето се опита да попречи на доброто настроение. Дъждът накара публиката да се притеснява и чуди как ще продължи музикалното събитие. Тогава Михаела Филева се опълчи и смело обяви “бойкот на лошото време”.

Михаела Филева

Феновете се заредиха с още повече енергия, а дъжда да спря. Шоуто продължи с пълна сила. Накрая Михаела беше извикана на два биса. В първия певицата изпълни песента “Опасно близки”, а във втория “Приливи и отливи” и завърши ударно с парчето “Конец”.

Концертът в Пловдив постави запомнящо се начало на турнето на Михаела Филева, което със сигурност ще остане в сърцата на хората. Феновете на певицата могат да се възползват от възможноста да посетят останалите концерти на: 17 октомври в Благоевград (зала “Пейо Яворов”), 23 октомври във Велико Търново (Дворец на културата и спорта “Васил Левски”) и 24 октомври във Варна (Фестивален и конгресен център).

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)