Ален Делон

Младият син на Ален Делон е точно копие на баща си

09 октомври 2018

Запознайте се с най- малкия син на легендарният Ален Делон – Ален Фабиен, който израства като точно копие на своя прочут баща.

image16-26-688x344

 

Френският актьор Ален Делон има зад гърба си няколко брака и четири деца от различни жени – трима сина и една дъщеря. Отношенията на звездата с неговят среден син Антъни са турболентни и в момента те не поддържат връзка.

image2-61

Не така стоят обаче нещата с неговите най малки деца - Анушка и Ален – Фабиен, които са много привързани към баща си, въпреки развода на своите родители.

Ален Делон

Днес насочваме нашето внимание към Ален -Фабиен, който наскоро отбеляза своя 24 рожден ден и вече се счита за един от най- търсените модели- мъже в света на модата. В същото време той прави и първи стъпки на актьорското поприще.

image9-46

image11-39-1-688x860

Много хора са убедени, че този бърз успех се дъжи на популярността на неговия баща. Не може да се отрече, че гените и връзките помагат, но нека не бързаме с изводите. На този етап със сигурност можем да кажем, че младежът е наследил изразителната и ярка външност на своя баща.

image13-35-688x688

Източник: Интересно знать

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)