снимка: pixabay.com

Могат ли Китай и САЩ да си подадат ръка?

08 февруари 2019

Две държави в постоянна конкуренция както в политиката, така и в икономиката – могат ли да си подадат ръка? Отговорите ще търсим в книгата „Китай те обича”, написана от Геше Майкъл Роуч и д-р Ерик Ву, която скоро ще се появи на книжния пазар.

Официалната премиера на „Китай те обича: Краят на глобалната конкуренция“ ще се състои на 26 февруари 2019 г. от 18:00 в литературен клуб „Перото”, който се намира в НДК. Изданието е дело на издателска къща „Жануа ’98”. Преводът е на Надя Баева. За книгата ще говори Георги Къдрев, който е част от международния екип на Геше Майкъл Роуч и дългогодишен преподавател към Института „Шлифоващият диаманти“.

Корицата на „Китай те обича“ (Жануа ’98, 2019)

Корицата на „Китай те обича“ (Жануа ’98, 2019)

За книгата от издателите:

Заедно с Ерик Ву, доктор по медицина, успешен бизнесмен и световноизвестен оратор от Китай, Геше Майкъл Роуч, автор на световните бестселъри „Шлифоващият диаманти“, „Кармата на любовта“ и „Кармичен мениджмънт“, провежда един дълбок разговор за бъдещето на световния мир.

Давайки примери от собствените си държави, двамата засягат теми като международните отношения, културата, безработицата, различните валути, защитата на околната среда, войните и възпитанието на децата. Сравнявайки положението в Китай и Америка, решават да предложат една по-различна идея за подобряване на отношенията както между държавите, така и между хората в тях.

Вижте още: „Шлифоващият диаманти”: 5 причини да прочетете тази книга

снимка: pixabay.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)