Модели от няколко поколения в календара на Visages – Eternal Beauty 2016 (видео)

28 януари 2016

В години, в които всичко се случва забързано и без следа, красотата и изкуството остават едни от малкото неподвластни на времето ценности. Екипът на Visages и фотографът Костадин Кръстев – Коко избират именно изкуството в различните му форми като достоен съюзник на вечната красота и модата в борбата с преходното.

Visages_calendar_2016_1_Page_5

В шест вдъхновящи композиции някои от най-известните модели на агенцията позират с най-новите и обещаващи лица. Това е най-мащабният проект на Visages досега, включващ 17 модела, сред които Ася Христова, Кристина Несторова, Ирена Милянкова, Мария Митева и др. Във финалния кадър на календара самата Жени Калканджиева позира с три от новите лица – Евелин Малезанова и сестрите Куини Алис и Никол Николови.

Visages_calendar_2016_8

За първи път цялата визия на календара на Visages е поверена ексклузивно на модната марка C.K. fashion studio. Според главния дизайнер на бранда, Цвета Кусева, използваната в проекта колекция, обединява иновативни технологии и изискан вкус в спиращи дъха силуети. Много от роклите и топовете комбинират изчистени форми и богати архитектурни 3D принтове, които са силно характерни за младата дизайнерка. Стайлингът е дело на Николай Христов от Harper’s Bazaar, а гримът и косата на моделите са поверени съответно на Марина Младенова от Max Factor и Ники Тонев и Милен Иванов.

Visages_calendar_2016_1_Page_7

Календарът Eternal Beauty ще бъде презентиран днес (28.01.) на модно парти в Bedroom Premium Club, в което ще вземат участие изпълнителите Жана Бергендорф, Моисей, Pavel&Venci Venc’ и Михаела Марин.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)