19339738_10209699027773789_2042620068_o

Моден двубой: Мелания Тръмп срещу Десислава Радева

18 юни 2017

Днешният ни традиционен моден двубой предстои да бъде нестандартен и различен. На първо място, защото в него ще се състезават две много обсъждани в последно време първи дами – Мелания Тръмп и Десислава Радева. На второ място – във фокуса ще имаме бели гащеризони, които не са еднакви, но пък разкриват по еднакъв начин някои женски прелести.

И така, време е да обсъдим афинитетa на първите дами към белия цвят.

Мелания Тръмп –първата дама на САЩ, заложи на елегантен бял гащеризон на марката Ralph Lauren за 3990 долара в победната вечер на изборите. Но и тя, и екипът й така и не бяха съобразили, че нейното тяло ще бъде под силната светлина на прожекторите.

А те съвсем ясно очертаха зърното на новата първа дама, което прикова много погледи.

melania1

За историческата вечер Мелания беше сложила модел на дизайнера, предпочитан най-често от опонентката на съпруга й Хилари Клинтън. Гащеризонът на третата съпруга на Тръмп беше с дълги широки панталони, а горната му част беше с паднало рамо и нежни воали.

melania2

За приема в чест на рождения ден на Симеон Сакскобургготски в двореца „Врана“, случайно или не, г-жа Десислава Радева повтори до някаква степен визията на Мелания, като заложи на елегантен бял гащеризон, декориран с ефектно подобие на панделка на марката Max Mara. Тоалетът видимо издължава и вталява Десислава Радева, но една част от него липсваше, или не бе избрана подходящо, и това бе прекалено осезаемо!

desislava1

По-наблюдателните забелязаха, че Първата дама или е „пропуснала“ да си сложи сутиен, или е сложила прекалено нежен такъв. По тази причина, някои подробности от анатомията й доста изпъкваха, особено в профил, също като при първата дама на Америка. Въпреки това, Радева въобще не се притесни то този факт и гордо позира със съпруга си и рожденика.

desislava2

Разбира се, облеклото на Десислава Радева се превърна в широко дискутирана тема както на самия прием, така и в социалните мрежи, където изтекоха снимки от събитието. Според мнозина, облеклото й въобще не е подходящо за случая!

Какво е вашето мнение по въпоса и коя от дамите се е справила по добре в избора на облекло за своя официална изява?

Време за гласуване!

 

Снимка: Лиляна Клисурова/ WEB

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)