w990

Модерните блузи за сезон пролет-лято 2019

19 април 2019

Слънцето, което осветява градските улици и сухите тротоари, провокира да захвърлим шалове и тежки палта и да сложим леки тъкани от позабравените рафтове на гардероба. Любимите ни през тази пролет дрехи, които са и моден акцент – това са блузите. Вече знаем как се  носят опънати тениски с отпечатъци в духа на 60-те години, огромни пуловери и мъжки ризи, но сега е ред на нещо по-женствено и класическо. Ето някои  основни тенденции за този топъл сезон. Представяме ви най-модерните блузи за 2019.

w9dvv90
Блузи от сатен
Женствени, с падащи платки, задължитено пристегнати в кръста – това е безспорният хит! Кройката „прегърни ме“ с нежно привързване в кръста и падащ колан е подходяща за всякакви поли и панталони, а особено много за джинси. Тоновете са нежни, а цветовете – изчистени.

wъаъ990

Бялата обемна блуза
Театралната обемна бяла блуза е изключително модерна. Задължително с бухнали ръкави, с дантели и игра на формите.

w99ттт0

Бяла блуза с падали ръкави
Предизвикателно разкопчана, бялата блуза с паднали ръкави е подходяща за всеки час от деня. Тя се комбинира добре с подходящи потници и дантелени бюстиета.

w99ааа0

Рае с панделки
Каквато и форма на райе да изберете – ще бъдете модерни. Може и точки. Но ако добавите панделка, привързана или с брошка – тогава вече сте абсолютно актуални!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)