Модна ветеранка: гадже се намира и на 83 години

Модна ветеранка: гадже се намира и на 83 години

21 февруари 2015

Ветеранката на модния подиум Кармен Дел Орефис води редовен сексуален живот, страхува се от артрита на пръстите и критикува младите си колежки, че гледат да се минат през леглото на някой мъж, за да успеят.

Модна ветеранка: гадже се намира и на 83 години

В интервю за изданието New you 83-годишната нюйоркчанка, която е влязла в Книгата за рекордите на Гинес с 68-годишния си стаж на модния подиум, разказва, че през 1945 г. когато вече се появявала по кориците на списания, често е ходила на снимка с ролкови кънки, за да пести пари от транспорта и дори е шиела вечерно време, за да спечели някой долар повече. Дори е трябвало да заложи шевната си машина заради липса на пари. На 30 години Дел Орефис се опитала да изостави модния бизнес, решавайки че е твърде стара и е по-добре да се отдаде на възпитанието на детето си. На но 45-годишна възраст се върнала на подиума и е дефилирала за такива марки като Chanel, Christian Dior, Moschino, Donna Karan. През 2009 г. тя стана лице на Rolex. И след 80-годишнината си Кармен продължава да участва в ревюта и да се снима за рекламни кампании.

DELL'OREFICE CARMEN

Кармен е била омъжена три пъти и веднъж е била сгодена. Сега тя е в развод, а дъщеря й отдавна е възрастен човек. „Естествено, че имам сексуален живот както преди. Да не би да ме попитате дали още дишам“, казва тя в интервюто си. Ветеранката не разкрива с кого се среща, но по думите й „гадже винаги се намира“. „Знам как да си осигурявам удоволствие. Може да имам отношения без романтика и задължения, но винаги съм готова за истинска любов“, откровеничи събеседничката.

082-083-1

За външността си тя споделя, че й е провървяло с обмяната на веществата. „Ям с апетит и не броя калориите. Искам до получавам удоволствие от храната“. Най-голямата й гастрономическа страст е сладоледът.

ALEXA fashion- Dell'Orefice

За младите си колежки Дел Орефис, която впрочем е доктор от Университета по изкуствата в Лондон, се изказва пренебрежително. Тя смята, че в модния бизнес младото поколение търси слава с „неспортсменски“ методи. „Да лягаш постоянно с някого в леглото е тежка работа. По-добре е тихо да трупаш професионален опит и да градиш по-стабилна кариера“.

076-077-1 (1)

Кармен признава, че на 83 години не може да не мисли за смъртта. Но смята, че тя е нещо естествено, макар много хора да не разбират това. Все пак тя не се чувства зле за годините си. Най-много я безпокои артрита, особено на пръстите на ръцете. Заради него трудно борави с клавишчетата на любимия си смартфон. /БГНЕС

снимки: westeastmag.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)