Модна къща „Жени стил” представи колекция Есен/Зима 2017-2018

20 септември 2017

Вчера вечерта гранд-дамата на българската мода – Жени Живкова представи новата колекция за сезон есен/зима 2017/2018.  

Колекцията включва общо 65 облекла в две линии – всекидневна и официална.

Силуетите са разнообразни, като основните са прав и втален. През този сезон тенденция се явява удължаването при полите и роклите. Дължината под коляното навлиза наравно с по-късите дължини около и над коляното.

TON_3246

TON_3242

Присъстват както прави, така и разкроени поли и рокли, като при роклите освен класическите вталени кройки има и такива с прав силует с дължина над коляното.

TON_3270

Актуални в колекцията са панталоните с чупки в горната част, също и правите панталони, без допълнителен обем.

TON_3267

TON_3274

Мантата и саката са както с втален, така и с прав силует, изработени са с различни видове ревери – класически свален ревер, ревер шал-яка. При тях е използвана и асиметрия – от едната страна дизайнът е решен с ревер тип шал-яка, а от другата с висок ревер.

TON_3294

TON_3264

Ризите и блузите, които се комбинират към различните облекла, са изработени от коприна, дантела и трико.

Материите за есенно-зимния сезон са традиционно по-плътни: вълна, букле, кожа, както и коприна, трико, тъкани с бродерия и дантела, която е използвана и във всекидневните, и във вечерните облекла.

TON_3289

Актуални и тази година са разнообразните принтове върху коприна, вълна и трико. Един и същи принт в колекцията е използван върху различните материи, което позволява да се правят интересни съчетания на облеклата. При много от моделите са комбинирани кожа и плат.

Цветовете, на които залага дизайнерката Евгения Живкова в предложенията си за есенно-зимния сезон са: черно, сиво, бежово, бяло и турско синьо.

TON_3258

TON_3285

Пепита и карето също присъстват в колекцията. Облеклата с тези десени наподобяват колежански стил, при който полите са плисирани и се комбинират със сака, ризи и блузи. В колежанската тема има разнообразни апликации от дантела.

Както при официалните, така и при всекидневните облекла, са използвани вградени ширити и интересни апликации на дантела, за които са вложени много часове ръчна работа.

TON_3298

TON_3311

TON_3331

TON_3353

Събитието се състоя в зала „Сигма” на Парадайс център.

TON_3338

Гости на ревюто бяха представители на модния, културен и бизнес елит, сред които: Илияна Йотова, Венелина Гочева, Мария Петрова,  Татяна Дончева, Весела Драганова, Светлана Шаренкова, Евгения Калканджиева, а също и Нора Нова, Валерия Велева, Полина Карастоянова, Илиана Беновска, Людмила Филиповапроф. д.н. Любомир Стойков, Маким Бехар, Жорж Ганчев и други. 

TON_3222

TON_3223

Очаквайте ексклузивното ни интервю с  Евгения Живкова минути преди грандиозното й шоу.

TON_3196

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)