1.AURUBIS

Моето лято в 10 реда: Деси Тенекеджиева

11 октомври 2018

Лондон… Пирдоп и обратно – в общи линии в последните три месеца това е моят маршрут.
Продуцент и режисьор съм на филм за Аурубис – един от лидерите за производство на мед в света, заводът става на цели 60 години и към днешна дата е най-големият данъкоплатец в България, като 9% от целия износ на страната ни идва само от това изумително предприятие – влязох в друга Вселена, всепоглъщащо и много интересно е!
Юли – Любимият ми Уимбълдън – от 8 години не съм изтървала нито един турнир независимо, че тогава още не живеех в Лондон, преживях и плаках на полуфиналите и на Цвети и на Гришо – един от малкото истински откраднати моменти за почивка за мен.
Wake surfing – новата ми страст, успях само 3 пъти и то няколко седмици на Искър, благодарение на моя близък приятел и партньор Фил Рот, който освен, че има прекрасна къща на язовира, има и пълно бойно снаряжение за всички водни спортове.
Завършихме и окончателното финансиране на първия голям международен телевизионен сериал, който основно ще се снима в България, един от продуцентите съм, а и ще играя – започваме снимки, живот и здраве през февруари – повече от любопитно е, толкова по темата засега!
Варна – няма как лято без родния ми град -тази година обаче, реших, че трябва да прекарам и малкото ми време там в тотално тежък ремонт на част от къщата ни, съчетан с монтаж на филма през нощите – успях все пак няколко следобеда да стигна до плажа – толкова, колкото да изгоря като полска туристка…
В края на юли – награда от елитен фестивал в САЩ за филма, в който си партнираме с Жерар Депардийо в главните роли, чакан момент, защото това беше и световната премиера на филма на режисьора Франк Добрин, който заснехме преди повече от 3 години – понякога при нас, в киното се случва така – важното е, всичко да завършва добре.
През цялото лято, паралелно с всичко, с моите приятели от Diva Events London, подготвяме активно Втория Благотворителен Бал на Фондация “Стоян Камбарев”, който ще се проведе на 18-ти ноември в Cafe de Paris – Лондон, отново под патронажа на Принц Кирил, очакваме зашеметяващо събитие в подкрепа на тези изумителни млади таланти!
И най-накрая – мечтая за почивка и поне 3 дни да лежа на плажа без компютър и телефон, а само с книжка в ръка – явно в този живот няма да стане…

снимка: личен архив

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)